Om Den Lille Gartner

Den Lille Gartner ble grunnlagt av meg; Jørn Hammer, jeg er naturfaglærer og tar nå en viderutdanning ved Norges Miljø og Biovitenskapelige Univiseritet i «økologiske skolehager og bærekraftig læring».

 Jeg startet selskapet fordi jeg syntes det er synd at så få har anledning til å dyrke litt av den maten de spiser selv. Samtid er jeg av den oppfatning av at mange ønsker nettopp dette, men at det første steget for å komme i gang er tungt. Noen har gjerne også prøvd noen ganger uten å helt få det resultatet de hadde ventet seg. Kjenner du deg kanskje igjen?

Som lærere vet jeg hvor viktig det er å føle mestring og få det til så fort som mulig. For at alle skal få muligheten til å lykkes har jeg derfor gjort det så enkelt som mulig å komme i gang, og sørget for at alle kan lykkes og føle mestring allerede på første forsøk. Viktigst av alt er det selvsagt at du får muligheten til å dyrke din egenproduserte deilige mat hjemme i ditt eget hus.

I forbindelse med mitt studie ved Norges Miljø og Biovitenskapelige Universet fokuserer jeg nå på at matproduksjonen også skal være så miljøvennlig og bærekraftig som mulig. De fleste av Den Lille Gartners produkter er det nå mulig å dyrke med økologisk plantenæring. Til våren starter jeg et pilotprosjekt i skolen med undervisningsopplegget det-grønne-skiftet i denne forbindelse gir jeg bort vekstsystemer til bruk i undervisningen. Er du lærer eller kjenner en som kan være interessert i å ta dette i bruk i undervisningen så kan du lese mer om dette her. Prosjektet kommer også i en familie utgave som du kan lese om her.

Vil du dyrke sammen med oss i ditt eget hjem?

Hos Den Lille Gartner finner du utstyr til å dyrke både tradisjonelt i jord og mer moderne utstyr for aerophonics og hydrophonics dyrking. Alt sammen med detaljerte beskrivelser som garanterer deg suksess på første forsøk.

Alt utstyr som Den Lille Gartner fører har jeg selv brukt med godt resultat. Har du noen spørsmål er det bare å spørre, jeg hjelper deg gjerne!

Den Lille Gartner har 100% fornøyd garanti og 30 dagers åpent kjøp!
– Du kan være helt trygg på dine kjøp hos Den Lille Gartner.

Beste hilsen
Jørn Hammer
Den Lille Gartner