Persille i mat

Persille

Historie og opprinnelse Hvordan dyrke Hvordan høste Helsemessige fordeler i mat


Den mest vanlige måten å bruke persille i maten på er som garnityr, da er det best å bruke kruspersille som har et mer fordelaktig utseende og ikke en like sterk smak som den mer glatt bladete varianten. Den flate varianter er bedre å bruke i supper og andre velsmakende retter. Den er også en vanlig ingrediens i mange italienske krydderblandinger. Mange hevder at persille har evnen til å nøytralisere aller redusere mer bitter smak som hvitløk og oregano.





Alle artikler om urter på vår side finner du i en mye penere utgave, rikelig illustrert med bilder og utdypende innformasjon. Den tar også for seg andre temaer som ikke blir behandlet på vår webside som høsting av frø og hvordan komme i gang med urter i vinduskarmen.



Lett å bla i på mobil, nettbrett og pc!
Android, Iphone, Ipad vennlig.




Slapp av; vi gir ikke adressen din til noen.